Новости Доброполья и района одной строкой

Переглядів: 1468 0 19.12.2012 в 16:10:59 Новини району
Новости Доброполья и района одной строкой
Апаратна нарада 17.12.2012 
   На нараді була заслухана інформація про заплановані заходи на поточний тиждень та про виконання планів роботи за минулий тиждень і протокольних доручень, наданих на попередній апаратній нараді. Особлива увага приділялась питанням забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності району в складних погодних умовах, про вжиття відповідних заходів відносно незахищених верств населення взимку тощо.
 
   За підсумками наради надано ряд протокольних доручень із зазначенням контрольних термінів їх виконання.

"Віддай серце дітям" 
   Напередодні свята діти пільгових категорій (51 дитина) писали листи Святому Миколаю, а от завтра, в святковий день, вони отримають свої омріяні подарунки - зимові речі, м’які іграшки, конструктори, солодощі, настольні ігри, тощо.
 
   А подарунки були від керівництва району, керівників організацій та установ району, приватних підприємців, депутатів, які виступили в якості добрих благодійників.

Засідання Дорадчого органу 18.12.2012 
   Члени Дорадчого органу розглянули питання про стан роботи щодо соціального супроводу сімей, осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 2 осіб, які засуджені до покарання без позбавлення волі та звільнених з місць позбавлення волі, які опинилися в складних життєвих обставинах.

"По країні з краю в край ходить Святий Миколай" 
   Малечу прийдуть вітати сільські голови, депутати сільських та районної рад, керівники сільгосппідприємств.
   В Святогорівській ЗОШ для 25 учнів пільгових категорій селищної ради працівниками Будинку культури, школи, районного ЦСССДМ організовано та проведено свято «Не залишайте дитину на самоті».

 По материалам http://donoda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх