Добропольский водоканал сообщил о новом порядке расчетов за воду

Переглядів: 3144 0 19.09.2017 в 11:00:12 Новини району
Добропольский водоканал сообщил о новом порядке расчетов за воду

У зв'язку зі зміною чинного законодавства України щодо порядку розрахунків за централізоване питне водопостачання (Постанова КМУ від 18.08.2017 № 633) переконливо просимо передавати показання приладів обліку води в термін до останнього дня поточного місяця.

В разі відсутності показань приладів обліку води на останній день поточного місяця, з першого дня наступного місяця розрахунок водоспоживання буде проводитися за встановленим нормативом (нормі) водоспоживання до дати отримання показань приладу обліку з наступним перерахунком розміру плати.

КП «Компанія «Вода Донбасу» пропонує здійснювати оплату послуг водопостачання та водовідведення та передачу показань наступними способами:

1. Зареєструвавшись в системі «Інтернет магазину комунальних платежів» www.mega-billing.com, Споживач може отримати персональний доступ в свій особистий віртуальний кабінет. При цьому немає необхідності витрачати час і стояти в черзі, щоб отримати інформацію по своєму особистому рахунку і здійснити оплату та передати показання, все це можна зробити в онлайн режимі.

2. На сайтах Ощадбанку, Приватбанку і т.д. за допомогою банківських карт будь-якого банку.

3. Через мережу платіжних терміналів КБ Приватбанку з зазначенням показань приладів обліку.

4. Безпосередньо в Добропільському виробничому управлінні водопровідно-каналізаційного господарства КП «Компанія «Вода Донбасу» через касовий апарат готівковими коштами.

5. В касах банків, Укрпошти щомісяця сплачувати за послуги, вказуючи показання приладів обліку.

Дякуємо Вам за розуміння і своєчасну оплату послуг!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх