Новые вершины ансамбля танца «Непоседы»

Переглядів: 1053 0 24.01.2019 в 09:30:27 Творчість
Новые вершины ансамбля танца «Непоседы»

Нещодавно вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю танцю «Непосиди» ЦДЮТ м. Добропілля стали учасниками ХІ Міжнародного молодіжного фестивалю-конкурсу вокального, хореографічного та циркового мистецтва «Діамант Карпат» в найдивовижнішому місці Українських Карпат – чудовому місті Яремче. Ще по дорозі до місця проведення фестивалю юні непосиди чудово провели день на центральній площі Львова, відвідали найулюбленіші місця всієї української малечі – «Шоколадницю», «Карамельницю» і «Макдональдс», влаштували фотосесію біля головної ялинки міста. 

Весь час перебування на фестивалі природа дарувала нам чудову погоду і багато білого, пухнастого снігу.  10 січня відбувся конкурсний день фестивалю. В номінації «Хореографія» змагалися понад 300 учасників, які дарували глядачам тепло дитячих сердець, свій талант і майстерність. Цей день відзначився ще однією значимою подією: найсильніша людина світу Василь Вірастюк презентував новий фільм «Пригоди S Миколая», де він зіграв головну роль. Після перегляду фільму він з задоволенням поспілкувався з учасниками фестивалю, відповів на всі запитання, що цікавили дітей, і погодився сфотографуватися з кожним бажаючим. 1 січня відбувся Гала-концерт та нагородження. Непосиди тричі піднімалися на сцену за заслуженими нагородами. Дипломи отримали: солістка Дар’я Дьякова за зайняте ІІІ місце, мала форма колективу (ансамбль з шести виконавців) – ІІ місце і молодша група колективу – І місце.

Яскравим завершенням фестивального турне було відвідування горно лижного курорту Буковель. Він надовго залишиться в наших серцях, бо тут ми отримали незабутні враження: каталися на тюбах, лижах, на оглядовому підйомнику піднялися на найвищу точку Буковелі. Тож нашому задоволенню не було меж.

Додому повернулися з великою надією ще не один раз побувати на цьому фестивалі і обов’язково добитися ще більших перемог!

 

Дар’я Дьякова 


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх