У Добропiллi для Державного реєстру виборців отримали нові комп’ютери

Переглядів: 509 0 29.12.2019 в 11:30:00 Новини місцевої влади
У Добропiллi для Державного реєстру виборців отримали нові комп’ютери

Через наявні спроби кібератак на різноманітні електронні бази даних Центральна виборча комісія посилює заходи щодо кібербезпеки автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи «Державний реєстр виборців». В число таких заходів входить і закупівля нового комп’ютерного обладнання.

В рамках програми оновлення парку електронно-обчислювальних машин відділ ведення Державного реєстру виборців Добропільської міської ради, як і інші відділи ведення та адміністрування Державного реєстру виборців нашої країни, отримав нову комп’ютерну техніку. Ця техніка відноситься до найбільш надійного сімейства комерційних комп’ютерів та має захист даних 5Yr Data Protection- Keep Your Hard Drive, що відповідає функціям захисту і управління світового класу.

Нові комплекти автоматизованих робочих місць користувачів  мають єдине рішення для комплексного шифрування, розширеної перевірки оригінальності та захисту даних від шкідливих програм.

Шановні виборці, вся наша техніка налаштована на покращення захисту від незаконного доступу до інформації, яка зберігається, обробляється чи передається засобами автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи Державного реєстру виборців.


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх