Нетрадиционная форма педсовета в Доброполье

Переглядів: 1366 0 25.01.2013 в 23:21:46 Суспільство
Нетрадиционная форма педсовета в Доброполье

18 січня в дискозалі ЦДЮТ відбулася подія, яку символічно можна назвати змістовною, дієвою "сторінкою" історії ЦДЮТ.
 
Всі фахівці колективу Центру стали учасниками педагогічної ради за темою "Компетентісна особистість педагогів та вихованців: результат діяльності за науково-методичною проблемою "Пошук та впровадження інновацій в навчально-виховний процес з метою формування системи компетентностей, необхідних для особистісного самовизначення і самореалізації вихованців".
 
В ході педради були проаналізовані та підведені підсумки діяльності п'яти років реалізації научно-методичної проблеми. Електронна презентація дала змогу пригадати та відзначити кращий досвід колективу, а також намітити подальші перспективи вдосконалення педмайстерності.

В рамках педради було проведено інтелектуально-практичний поєдинок творчих груп "Модель системи оновлення іміджу сучасного компетентного педагога та вихованця"
 
На імпровізованому ринзі зустрілися дві творчі групи: "Мудрі із наймудріших" - модель сучасного педагога та "Володимир невгамовний" - модель сучасного вихованця. Візитки презентації обох команд відрізнялися креативністю, винахідливістю, образними перевтіленнями, які відповідали сучасним реаліям життя компетентної особистості.

 
В п'яти раундах зустрічі керівники творчих об'єднань глибокі знання сучасних аспектів компетентісно орієнтованої педагогіки. З легкістю та гумором розв'язувались ситуативні завдання та педагогічні головоломки.
 
Ця зустріч також стала своєрідним майстер-класом, взаємообміном досвідом досвідчених педагогів з молодими спеціалістами. Окрім драйву, всі отримали велике задоволення та приємні враження. Всі учасники відзначені грамотами.
Організатором та втілювачем цього дійства була В.В.Верещагіна.

Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх