Неравнодушие жительницы Доброполья помогла правоохранителям разыскать вора

Переглядів: 1653 0 09.06.2016 в 20:16:22 Новини поліції
Неравнодушие жительницы Доброполья помогла правоохранителям разыскать вора

Небайдужість місцевої мешканки допомогла правоохоронцям розшукати злодія

Працівники Добропільського відділення поліції затримали «на гарячому» злодія, який спочатку викрав велосипед, а потім обміняв його на бутилу горілки. Знайти зловмисника правоохоронцям допомогла небайдужість місцевої мешканки. Завдяки заявниці поліцейські оперативно затримали злочинця та повернули власнику викрадений транспортний засіб.

До Добропільського відділення поліції звернулась небайдужа місцева мешканка, яка повідомила, що щойно до неї приходив чоловік, який за бутилу горілки віддав їй свій велосипед. Літня жінка спочатку не збагнула, і з радістю придбала транспортний засіб. Однак, трохи пізніше пенсіонерка замислилась, що велосипед чоловік міг десь поцупити. Щось підказувало жінці, що обов'язково потрібно повідомити про підозрілого чоловіка до поліції.  І, як виявилося, інтуїція її не підвела. Відразу ж після одержання цієї інформації на місце інциденту виїхали працівники ГШР. Чоловік виявився ні ким іншим, як злодієм, розшукуваним правоохоронцями за скоєння вже кількох аналогічних крадіжок.

Поспілкувавшись з бабусею правоохоронці негайно розпочали пошуки зловмисника. Жінка добре запам’ятала його зовнішність, завдяки чому працівники поліції оперативно затримали злодія.

Викрадачем виявися 52-річний мешканець Добропілля. Під час спілкування зі злочинцем з'ясувалося, що він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Зараз чоловік ніде не працює та заробляє собі на життя, обкрадаючи місцевих жителів.

Зловмисник розповів, що він проходив по вулиці, як раптом, біля під’їзду побачив велосипед. Біля дому нікого не було, а транспортний засіб стояв без охорони.  Скориставшись відсутністю господарів, зловмисник заволодів велосипедом, щоб потім продати його або обміняти на спиртне.

Стосовно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Добропільське відділення поліції

Покровського відділу поліції

ГУ НП в Донецькій області

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх