Несовершеннолетней воровке из Доброполья грозит до 3-х лет тюрьмы

Переглядів: 1877 0 08.09.2017 в 13:00:32 Новини поліції
Несовершеннолетней воровке из Доброполья грозит до 3-х лет тюрьмы

Як повідомлялося раніше, 17-річна добропільчанка, яка напередодні вкрала телефон у свого знайомого і щоб уникнути покарання – пішла з дому, через кілька днів була знайдена співробітниками Добропільського відділення поліції. Наразі відносно дівчини відкрито кримінальне провадження за крадіжку.

Так, кілька днів тому правоохоронці отримали повідомлення про те, що в Добропіллі пішла з дому і не повернулася неповнолітня дівчина. Одразу ж на її пошуки було орієнтовано весь особовий склад відділу поліції і через два дні дівчину повернули батькам. З’ясувалося, що в день зникнення неповнолітня разом із своїм 19-річним знайомим вкрала телефон у хлопця з Добропільського району.

"Молоді зловмисники знали, що юнак має новий мопед та телефон, тому вирішили запросити його на зустріч в сусіднє місто і вкрасти їх. Але під час зустрічі «парочка» зрозуміла, що транспортний засіб їм навряд чи вдасться десь заховати, а от телефон – дрібничка, яку можна непомітно поцупити. Поки 19-річний подільник відволікав хлопця, дівчині вдалося вкрасти телефон, який в той час знаходився під сидінням мопеду", - повідомляє Покровський відділ поліції.

Однак пізніше неповнолітня злодійка зрозуміла, що за свій вчинок доведеться відповідати, тому не знайшла нічого «кращого», як поїхати до своєї знайомої і не виходити на контакт із родичами.

Злагоджені дії правоохоронців допомогли встановити місце знаходження білянки. Викрадений мобільник був вилучений та в подальшому буде повернутий законному власнику.

Наразі відносно 17-річної дівчини відкрито кримінальне провадження за ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Таким чином, неповнолітня може потрапити до в’язниці на термін до 3-х років.

Правоохоронці з’ясовують причетність юної зловмисниці до аналогічних випадків.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх