В Добропольском районе прошел праздник «Неповторимая материнская судьба»

Переглядів: 1333 0 08.08.2018 в 11:00:18 Заходи культури
В Добропольском районе прошел праздник «Неповторимая материнская судьба»

Час рікою пливе. Не зупинити його, не повернути. Перше районне свято «Неповторна материнська доля» відбулося у 2003 році.
Ось як згадує про своє життя одна з учасниць цього свята Валентина Федорівна Мартиненко: " Я була однією з героїнь цього чудового заходу.

Кажуть у народі, що в житті бувають і білі, і чорні смуги. А я з висоти свого віку можу сказати, що життя зіткане з різнокольорових смуг. За ці п'ятнадцять років, які спливли з того часу, життя було для мене різнобарвним. Була і печаль, і радість. Життя моє засяяло всіма кольорами веселки, коли мій рід поповнився правнуками. Їх у мене вже шестеро. Артур закінчив шостий клас, Оля – четвертий. Крім того, що вона мала відмінні успіхи в навчанні, ще займалася у спортивній секції з боротьби дзюдо. На змаганнях у містах Добропілля, Бахмут, Слов`янськ, Святогірськ, Краматорськ Оля Репях займала тільки перші місця. Ми всі пишаємося нею. Ігор і Гліб закінчили третій клас. Артьомка в цьому році пішов у дитячий садочок. Я часто спілкуюся з ними, бо живуть вони недалеко. А от Полінка народилася в 2016 році. Душа рвалася обійняти її, притиснути до грудей. Мені вистачило тридцяти годин поїздки в автобусі, щоб мрія моя здійснилася. Полінці виповнився тоді один рік. Я бавилася з нею, возила у візочку. Так за ці п'ятнадцять років моя сім`я, мій найдорожчий скарб поповнився дорогими перлинами. Нас стало двадцять шість."


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх