В Добропіллі готують успішних підприємців

Переглядів: 609 0 01.11.2020 в 08:30:38 Центр зайнятості
В Добропіллі готують успішних підприємців

30 жовтня в Центрі розвитку підприємництва відбувся щомісячний вебінар в рамках роботи бізнес-школи молодого підприємця «Вони змінять світ на краще!». У заході прийняли участь 10 підлітків віці 16-17 років.

Про створення власного бізнесу замислюється практично кожна молода людина. Але у багатьох немає достатнього досвіду для успішного старту. У цьому може допомогти бізнес-школа. Сьогодні підлітки навчилися основам бізнесу, працювали над ключовими компетенціями, які необхідні в бізнесі. Кінцевим етапом навчання стало моделювання підлітками своїх власних бізнес-проектів. Серед бізнес-ідей підлітків є проект квестів по місту, продаж подарункових наборів, продаж наборів здорового харчування.

«Схильність до підприємництва може проявитися вже в дитинстві та розвиватися з роками. Однак не затребувані якості, риси та вміння залишаються «у зародку». І для їх прояву в більш зрілому віці потрібно докласти зусиль. Вважаю, що якщо в цьому віці їм донести правильні знання, закріпити навики та компетенції, то вони зможуть досягнути значно більшого» – говорить Наталія Ткаченко.

Бізнес-школа молодого підприємця «Вони змінять світ на краще!» – це чудова нагода отримати натхнення, розуміння і підтримку для успішних бізнес-починань.

Довідки за телефоном (06277) 2-88-45 або (050)5265379

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх