Наталья Дейкун - творческая личность Святогоровки

Переглядів: 1265 0 12.07.2018 в 13:00:18 Творчість
Наталья Дейкун - творческая личность Святогоровки

«Зупинися, миттєвосте! Ти прекрасна», - багатьом відомий цей крилатий вислів. У житті кожної людини є моменти, які б хотілося зберегти в пам’яті назавжди. Але як це можна зробити? Звичайно ж, за допомогою вдалих фото. Приємно взяти до рук світлини й пригадати щось приємне, хвилююче, поринути у спогади…

Але щоб спогади були дійсно приємними, фотографії мають бути вдалими. Допомогти у цій справі може хороший фотограф, майстер своєї справи.

У Святогорівці є така людина. Це Наталія Дейкун, колишня учениця місцевої школи. Протягом багатьох років жодне свято не проходить без їі участі. Перший дзвоник, Новорічне свято, Вечір зустрічі випускників, Майданс…. Завжди Наталія фотографує усі заходи, щоб зберегти чудові моменти шкільного життя. Майстерні фото Наталії прикрашають стенди, альбоми, сторінки шкільного сайту.

Звідки ж таке захоплення? Колись Наталія побачила на диво гарну весняну квітку. Вражена красою, захотіла зберегти її. Відтоді Наталія не розлучається з фотокамерою.

Напередодні Дня фотографа, який відзначається в Україні 12 липня, хочемо привітати Наталію і побажати їй творчих успіхів. Адже заняття фотографією – це не лише праця, але й талант, який дається не кожному. Щоб зробити якісні світлини, треба по-особливому бачити світ. Наталія володіє цим даром, постійно вдосконалюючи своє уміння. Тож хай і надалі вона радує прихильників свого таланту, а допомагає їй у цій справі Свята Вероніка – покровителька фотографії.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх