Народная студия ТВ и прессы "Розовый слон" заняла призовое место на фестивале социальной рекламы

Переглядів: 4617 0 25.12.2012 в 23:21:41 Суспільство
Народная студия ТВ и прессы   21-22 грудня відбувся Другий всеукраїнський фестиваль соціальної реклами «Інший погляд», який пройшов у Сумському державному університеті за підтримки громадських організацій і об’єднань. Щиро дякуємо команді Ахалар за участь у фестивалі і за отримані під час Вашого семінару знання, які були використані для успішного його проведення. Також дякуємо всім, хто розповсюджував інформацію про фестиваль та брав безпосередню участь як учасник. Володимиру Оросу дякуємо за команду школярів із Допропілля, яка посіла призове місце в номінації відеоролик серед школярів. 
   Цього року фестиваль значно виріс: якщо минулого року ми хотіли організувати регіональний фестиваль, а отримали всеукраїнський, то цього року від початку замахнулися на всеукраїнський статус, а отримали майже 300 робіт із трьох країн. Для нас це було дуже приємною несподіванкою - наш минулорічний показник перевершили втричі. 
   Всього нас було 197 учасників із 13 регіонів (Львів, Луцьк, Київ, Харків, Донецьк, Луганськ, Черкаси, Крим...) Особливо потішили активністю Дніпропетровськ (24 учасника), Донецьк (11), Кривий Ріг (11), Київ (20). Вік учасників - від 13 й до 30 років. 
   Роботи переможців можна побачити у групі фестивалю (http://vk.com/reklamafest) чи на сайті фестивалю http://festival.sumdu.edu.ua/.
   Приємного перегляду і до зустрічі в Новому році!!

 Місця розподілились наступним чином:

НОМІНАЦІЯ "ВІДЕОРЕКЛАМА" (ВІКОВА КАТЕГОРІЯ "ШКОЛЯРІ")

І місце — Валерія Обжелянська, Євгеня Дьордій (КЗНЗ «Гімназія №15», Нікополь) за роботу "Наші кольори - у нас в крові"
ІІ місце — Анна Романів, Уляна Гордієнко (Криворізький Центрально-Міський ліцей) за роботу "Бережіть природу"
ІІІ місце — Народна студія ТБ і преси «Рожевий слон» (Добропілля, Донецька область) за роботу "Реклама ЗМІ"
ІІІ місце — Ярослава Онищенко (КУ Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6) за роботу "Вибір за тобою"

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх