Налоговики Доброполья подвели итоги работы за январь 2013 года.

Переглядів: 1473 0 11.02.2013 в 20:39:28 Новини податкової інспекції
Налоговики Доброполья подвели итоги работы за январь 2013 года.
   Начальник Добропільської ОДПІ  Світлана Сузіна  провела брифінг, на якому підбила підсумки роботи інспекції  за січень та визначила основні напрямки взаємодії із платниками податків на 2013 рік. 
   На брифінгу начальник інспекції повідомила, що до Державного бюджету  мобілізовано податків, зборів та обов’язкових платежів на суму більше 3,8 мільйонів гривень, з яких більша частина припадає на податок на прибуток – близько 1,9 мільйонів гривень, та податок на додану вартість – близько 1,4 мільйонів гривень. 
   Також вона зауважила, що з цієї суми  3,4 мільйона гривень  або майже 90,0 відсотків   становить добровільна сплата податків та зборів. За рахунок роботи відділу погашення податкового боргу  казна Держави збагатилася  ще на 0,4  мільйона гривень. 
   Надходження до місцевого бюджету за січень за словами керівника інспекції, склали  майже 14,8 мільйонів гривень, а темп росту досяг 105,7 %. 
   Захід сприяв налагодженню партнерських відносин між податковою службою та платниками податків, підвищенню рівня взаємодовіри . 


Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю 
Добропільської ОДПІ


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх