Добропольские налоговики предлагают репетиторам задекларировать свои доходы

Переглядів: 973 0 01.02.2018 в 13:00:17 Новини податкової інспекції
Добропольские налоговики предлагают репетиторам задекларировать свои доходы

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області нагадує, що декларувати доходи, з яких у минулому році не було сплачено податки, громадян зобов’язує стаття 164 Податкового кодексу України.

Податківці закликають долучись до кампанії декларування репетиторів, які у 2017 році отримували доходи від послуг репетиторства, податків з яких не було сплачено.

До послуг репетиторства, зокрема, відноситься: підготовка дітей до школи, вступу до навчальних закладів, незалежного тестування, навчання з будь-яких предметів, написання рефератів, виконання контрольних, курсових, дипломних робіт тощо.

Громадяни повинні подати річну податкову декларацію до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси. Податкову декларацію про майновий стан і доходи слід подати за 2017 рік не пізніше 01 травня 2018 року.

Перед поданням декларації можна попередньо звернутись до Центрів обслуговування платників Добропільської ОДПІ та Олександрівського відділення та додатково з’ясувати всі незрозумілі для платника податку питання щодо порядку заповнення та надання податкової декларації.

Звертаємо увагу, подати декларацію можна як у паперовому вигляді в Центрах обслуговування платників Добропільської ОДПІ (адреси ЦОП: м. Добропілля, пров.Європейський,4 та смт.Олександрівка, площа Олександра Невського,3), так і за посередництвом сучасних інформаційних технологій.

Для зручності громадян працює сервіс, який дозволяє заповнити декларацію в електронному вигляді та надіслати її через Інтернет.

У разі подання декларації в електронному вигляді, декларантам варто скористатися спеціальним сервісом «Декларація про майновий стан і доходи в електронному вигляді», який розміщений на офіційному веб-порталі ДФС України.

Фізичні особи у відкритій частині Електронного кабінету платника можуть заповнити, зберегти та роздрукувати декларацію, а в розділі «Введення звітності» особистого кабінету з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП) можуть подати декларацію в електронному вигляді.

Електронний ключ цифрового підпису та відповідне електронне забезпечення ДФС надає безкоштовно.

Шановні громадяни! Добропільська ОДПІ закликає виконати свій громадянський обов’язок та своєчасно подати декларації та сплатити продатки.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх