Начни свой бизнес в Доброполье

Переглядів: 1844 2 09.06.2015 в 14:24:04 ГО Добро
Начни свой бизнес в Доброполье

   Сьогодні у місті Добропілля здійснюється реалізація проекту «Сприяння стабілізації громад на Донбасі», основною ціллю якого є проведення тренінгової програми з написання, подальшого розвитку та реалізації бізнес-планів. Проект впроваджується Міжнародною організацією з міграції та за фінансової підтримки Уряду Японії. Громадська Організація "Добропільський центр молоді "Добро" виступає виконавчим партнером проекту.
   Основною умовою для участі у тренінгу є готовність людини до рішучих дій, подальшої співпраці з організаторами тренінгу та, звичайно ж, бажання започаткувати власний успішний бізнес.

   У Добропільській міській бібліотеці 11-12 та 13-14 червня цього року з 09:00 до 17:00 проводитимуться безкоштовні дводенні тренінги. Проведення тренінгів в м. Білозерське 16-17 червня в приміщенні Білозерської міської бібліотеки, в місті Білицьке -18-19 червня в приміщенні кафе "Казковий ліс". Для того, аби прийняти участь у них, необхідно не пізніше, ніж за 5 днів до початку занять, заповнити та подати заяву. Для здобуття детальнішої інформації звертатися до керівника проекту та консультанту з розвитку громад ГО «ДЦМ «Добро»» – Зубкової Вікторії. Багато людей уже виявили зацікавленість до участі у цьому проекті. На даний момент заявки на участь подали більше сорока чоловік. До участі запрошуються повнолітні постійні мешканці міст Добропілля, Білицьке та Білозерськ, смт.Новодонецьке, смт.Водянське та населених пунктів Добропільського району, а також вимушені переселенці.
   На тренінгу кожен учасник матиме можливість:
- отримати знання та консультації з метою підготовки бізнес-плану для започаткування власного дрібного підприємства або з метою складання заявки на професійне навчання;
- розробити власну концепцію бізнес-плану та захистити її перед комісією у складі представників    Міжнародної організації з міграції;
- у разі успішного захисту бізнес-плану учасники одержать професійне обладнання, інструменти або інші активи для розвитку власної підприємницької діяльності, або можливість навчання на професійних курсах для отримання нової спеціальності або підвищення вже існуючої. Хочеться наголосити, що учасники не отримуватимуть готівку на жодному з етапів проекту, всі активи будуть придбані відповідною НУО. А також будуть зобов’язані протягом десяти місяців на щомісячній основі надавати звітну інформацію про результати власної самозайнятості.

   Источник: http://dpl.napulse.tv


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
0
2 Мазепа • 19:05:40, 09.06.2015

Цитата
Начни свой бизнес смт.Водянське
Умереть не встать, там жителей 150 человек осталось.......
avatar
0
1 Мазепа • 19:04:33, 09.06.2015
Для начала помоги отчитаться тем кто проведет для тебя тренинг.
ComForm">
avatar
Наверх