На заседании Добропольского горсовета были награждены матери - героини + ФОТО

Переглядів: 1626 0 23.01.2014 в 20:23:22 Новини місцевої влади
На заседании Добропольского горсовета были награждены матери - героини + ФОТО
   У залі засідань міської ради 22 січня поточного року відбулося засідання чергової L (50-ої) сесії Добропільської міської ради під головуванням Добропільського міського голови Віктора ДЕРИПАСКИ.
   Початку роботи передувала урочиста подія: вручення відзнак матерям-героїням, яким Указом Президента України від 24.08.2013 440/2013 присвоєно це високе звання. Міський голова привітав Капітонову Оксану Борисівну, Михайлову Ніну Михайлівну, Волобуєву Валентину Андріївну, які виховали по 6 дітей.  ,,Дякуємо Вам, що відмінно виконали свій материнський обов’язок. Виховували дітей, піклуючись про їх здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, готували до самостійного життя та праці”, - виразив подяку Віктор Трохимович, вручивши відзнаки та квіти.
   Палкими словами привітав міський голова всіх присутніх із Днем Соборності та Свободи України і 95-ю річницею проголошення Акта злуки: «Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної чи Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ ставить перед нами завдання щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можна досягти величної мети – розбудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України».
   Директор Добропільської ЗОШ № 7 Анатолій ПАЛЬЧИКОВ ознайомив депутатів та запрошених з вікопомними історичними передумовами формування української державності,  які, власне,  торували шлях до здобуття Україною Соборності та Свободи,  сформували підґрунтя для утвердження національної ідеї.
   Тема соборності торкнулась серця кожного учасника заходу. Депутат міської ради Інна КАЛЬЧЕНКО зачитала звернення депутатів Донецької обласної ради у зв’язку з суспільно-політичною ситуацією в Україні та запропонувала підтримати це звернення. Депутати міської ради підтримали її пропозицію одностайно. 

   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх