На протяжении недели жители Доброполья активно разоружались

Переглядів: 937 0 23.10.2018 в 10:00:50 Новини поліції
На протяжении недели жители Доброполья активно разоружались

Вісім громадян скористалися оголошеним місячником добровільної здачі зброї, боєприпасів і вибухових речовин. Протягом минулого тижня до поліції було добровільно здано 3 пістолети, 3 мисливських рушниці та 100 набоїв різного калібру.

На території обслуговування Покровського відділу поліції проводиться місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів. Дізнавшись про це, вісім громадян поспішили добровільно здати правоохоронцям зброю і боєприпаси.

Так, до Добропільського відділення поліції звернулися троє чоловіків та здали правоохоронцям мисливські рушниці, які зберігалися без відповідних дозвільних документів.

Ще троє мешканців Добропільського району добровільно здали до поліції 2 газових та один травматичний пістолети, дозволи на зберігання яких вони не мали.

А два мешканця Мирнограду 30 та 38 років здали правоохоронцям набої різного калібру, які вони знайшли кілька місяців тому та зберігали у себе.

Правоохоронці нагадують, що місячник добровільної здачі небезпечних предметів триватиме до 31 жовтня 2018 року. А за незаконне зберігання зброї та боєприпасів власникам загрожує кримінальна відповідальність та до 7 років позбавлення волі, таке покарання передбачене ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Згідно до ч. 3 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України мешканку прифронтового містечка буде звільнено від кримінальної відповідальності.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх