На очередном заседании исполкома рассмотрели вопросы экономического и социального развития города

Переглядів: 1732 0 14.08.2014 в 10:39:07 Новини місцевої влади
На очередном заседании исполкома рассмотрели вопросы экономического и социального развития города

   Чергове засідання виконкому Добропільської міської ради, яке відбулось 13 серпня під головуванням Добропільського міського голови Віктора ДЕРИПАСКИ, розпочалось з представлення виконуючого обов’язки начальника Добропільського МВ ГУ МВС України в Донецькій області, майор міліції Олександра КЛЕВЕЦЯ.
   Олександр Юрійович ознайомив членів виконкому та запрошених з тими основними задачами, які поставлено на даний момент перед кадровим складом правоохоронних органів, наголошуючи при цьому на необхідності тісної співпраці міліції та громадськості.
   Про виконання основних показників економічного і соціального розвитку міста Добропілля за І півріччя 2014 року доповіла начальник відділу економіки міської ради Олена МИСЯКІНА. 
Як доповіла Олена Іванівна, заборгованості по заробітній платі станом на 1 липня 2014 по місту немає. Протягом звітного періоду пенсії виплачуються своєчасно і в повному обсязі.
   Але, на жаль, не вся інформація була втішною. Так, продовжується спад виробництва в головних галузях економіки міста. Це спричинило зменшення доходної частини міського бюджету і відповідно зкорочення його росходів.
    «Але, невважаючи на недостатнє і невчасне фінансування, виконання заходів економічного і соціального розвитку міста Добропілля у 2014 році продовжується», - запевнила начальник відділу економіки. 

   Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх