Юные жители Новодонецкого посетили местную библиотеку

Переглядів: 1441 0 26.08.2017 в 14:00:02 Новини бібліотек
Юные жители Новодонецкого посетили местную библиотеку

Пріоритетним напрямком виховного процесу в бібліотеці є патріотичне виховання, яке повинно здійснюватися ще з раннього дитинства.

Зазнавши величезних людських і матеріальних втрат, українське суспільство сьогодні, як ніколи, потребує духовного й морального відродження, тому питання патріотичного виховання підростаючого покоління, що покликане сприяти духовній цілісності українського народу й об’єднанню різних регіонів країни, стають у наш час актуальними, як ніколи.

До Новодонецької бібліотеки 17 серпня завітали юні мешканці селища, вихованці ДНЗ «Малюк» під керівництвом вихователя Ткаченко О.В. Гості ознайомились з народознавчою мозаїкою «Я - маленький Українець», яка складалась із циклу заходів для дітлахів молодшого шкільного та дошкільного віку та мала на меті поглибити знання малечі про нашу Україну; розвинути творчі задатки, цікавість до рідного краю та селища; виховання патріотів держави, поваги до її символів, бажання стати гордістю своєї Батьківщини. Використання народознавчого матеріалу дає потужний старт для становлення у майбутньому справжніх громадян та патріотів рідного краю. Цикл заходів включав у себе вікторину «Як ти знаєш Україну?» конкурс на кращий вірш та конкурс малюнків. Разом малеча з вихователями та бібліотекарями виробила власноруч книжку – саморобку «Казки моєї Батьківщини», на сторінках якої кожен залишив свій перший творчий малюнок з побажаннями для бібліотеки. Наприкінці заходу на центральній алеї селища було проведено флешмоб «З Україною в серці», під час якого діти перехожим вручали паперові синьо-жовті серця. novodonetsk


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх