В Добропольском районе мужчина попал под колеса автомобиля

Переглядів: 1947 0 15.09.2017 в 08:00:40 Новини поліції
В Добропольском районе мужчина попал под колеса автомобиля

Пішохід із чисельними забоями ребер та травмами голови опинився у лікарні. Такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на трасі біля смт. Св’ятогорівка на Добропільщині.

Минулого вечора до чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 51-річний водій автомобіля Фольксваген із повідомленням про те, що поблизу смт. Св’ятогорівка трапилося ДТП із постраждалим.

Керманич пояснив, що під час руху по автодорозі, його засліпив зустрічний автомобіль. В результаті цього водій не помітив чоловіка, який у цей момент переходив проїжджу частину та скоїв на нього наїзд.

Постраждалим виявився 50-річний місцевий мешканець. Чоловік із чисельними травмами голови та ребер каретою швидкої допомоги був доставлений до місцевої лікарні.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Покровського ВП попереджає: найнебезпечніший час - це не ніч, а сутінки, коли тільки починає темніти. Водієві здається ніби він все бачить. Але видимість в цей час буває обмеженою, і тому потрібно обов'язково включити габаритні вогні і ближнє світло. Коли ви наближаєтеся до іншого автомобілю і включаєте ближнє світло, а то ж робить і водій зустрічного транспорту, вас на кілька секунд засліплює. Тут варто зазначити, що зір після осліплення відновлюється до вихідного стану не відразу, а лише через 10 сек у кращому випадку. Іноді ж для цього потрібно і до 30 секунд. Щоб уникнути сильного засліплення в першу чергу не можна дивитися на фари зустрічного транспортного засобу.

Пам'ятайте про це самі і попереджайте зустрічне авто про те, що у нього включений дальнє світло завчасно. Вважається найоптимальнішим відстанню між автомобілями для перемикання на ближній з далекого 150 метрів. При цьому, обов'язково знижуйте швидкість.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх