Молодые художники получили награды от руководителей Добропольского районного совета

Переглядів: 1021 0 27.10.2017 в 15:10:27 Творчість
Молодые художники получили награды от руководителей Добропольского районного совета

Добропільською районною радою до Дня захисника України проведено конкурс малюнків серед дітей району. Мета конкурсу – популяризація та підтримка талановитих дітей, сприяння їх патріотичному вихованню, національної свідомості та громадського суспільства, виховання поваги до державних свят та визначних подій.

В конкурсі взяли участь діти Святогорівської, Добропільської, Шахівської, Золотоколодязької та Шилівської загальноосвітніх шкіл та Золотоколодязького будинку культури. Всього надійшло 30 робіт.

09 жовтня цього року відбулося громадське голосування за кращий малюнок, в якому висловлювали свою думку працівники районної ради, структурних підрозділів райдержадміністрації та організацій району. Такий спосіб голосування вперше застосовано при підведенні підсумків конкурсу.

Усі малюнки були дуже цікавими, чуйними та різноманітними. Але комісією було визначено переможця - це учениця Святогорівської школи Софія Бовкун, яка набрала найбільшу кількість голосів. Десять учасників крім подяк отримали призи.

Голова районної ради Тамара Бєлянкіна і її заступник вручили школярам подяки і подарунки за участь в конкурсі малюнків до Дня захисника України та побажали подальшої активної участі у творчих заходах району.

Як вже повідомлялося раніше, делегація Добропільського району на чолі з головою районної ради Тамарою Бєлянкіною перебувала у Великоберезнянському районі на Закарпатті. Творчі роботи учнів було подаровано прикордонникам, які захищають наші західні рубежі. З вдячністю прийняли військовослужбовці дитячі малюнки та створили галерею з цих картин.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх