Молодому спортсмену и активисту из Доброполья нужна помощь для преодоления страшной болезни

Переглядів: 4406 0 27.11.2015 в 15:27:17 Благодійність
Молодому спортсмену и активисту из Доброполья нужна помощь для преодоления страшной болезни

   Не будьте байдужими! Нашому студенту, спортсмену та активісту Андрію Міху потрібна ваша допомога. Кожна копійочка дорога.

   Нещодавно при щорічній медичній перевірці було встановлено страшний діагноз РАК.    Життєрадісний Андрій , який завжди був прикладом сили та стійкості і так любить життя і тепер не збирається опустити рук . А ми, його товариші, друзі, рідні - наразі стукаємо в усі двері.
   Медики кажуть, що попри хворобу, є великі шанси на одужання і вихід - в інтенсивній терапії. Однак шість курсів реабілітацій коштують 500 тис грн. 
   Тож наша академія просить відгукнутись усіх небайдужих. Приєднуватись до всіх акцій - започаткованих нашою академією - ініціювати свої – та допомогти зібрати ці кошти. 
   ​Здоров'я не купиш за гроші , але саме зараз так потрібні ці кошти на блок високодозованої хімії – це та малість- віддавши яку жоден із не обідніє: просимо Вашої допомоги і підтримки, будемо щиро вдячні Вам за порятунок нашого Андрія. Який ще здатен, але не встиг зробити так багато добрих справ . ДЛЯ ВАС 5, 10, 20… гр ЦЕ НЕБАГАТО, А - ДЛЯ Нього та його родини- ЦЕ ДУЖЕ ВЕЛИКА ДОПОМОГА. НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ ДО ЛЮДСЬКОГО НЕЩАСТЯ.
   Тож давайте підтримаємо міцний дух хлопця!!! Він так потребує нашої…єдності… турботи… Адже, "Коли береш – наповнюєш руку! Коли даєш – наповнюєш серце!!!"
   Тож наповнимо наші серця добром, надією, забудемо про байдужість і жорстокість хоча б на мить… на мить між минулим і майбутнім – саме вона носить назву – ЖИТТЯ!!! Життя, яке дається один раз! Ми його не просимо, але отримуємо!!! І буде воно нам в радість, чи в тягар – залежить від нас..

   Чим більше ти даси іншими, тим більшим будеш мати.
   Щоб повіріті у добро, треба просто почати його робити.
 
   Номер карти Андрія - 5168 757295044327.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх