Мобильный социальный офис Доброполья - в действии

Переглядів: 1392 0 05.10.2013 в 21:42:26 Суспільство
Мобильный социальный офис Доброполья - в действии
   ,,Робота Управління праці та соціального захисту населення міської ради направлена перш за все на реалізацію соціальних ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни)”, - про це заявила начальник УПтаСЗН Ірина ШИРИНА під час апаратної наради, яка відбулась 4 жовтня під головуванням секретаря міської ради Віктора ДРЕВАЛЯ.
   Як повідомила Ірина Володимирівна, в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України В. Ф. Януковича з метою широкого інформування населення з питань соціального захисту та підвищення ефективності надання соціальних послуг безпосередньо за місцем проживання громадян у місті працює «мобільний соціальний офіс». Виїзне обслуговування населення здійснюється у приміщеннях міських рад міст Білозерське, Білицьке,  селища  Новодонецьке та у клубі селища Водянське. В приміщеннях проведені ремонти, є необхідні меблі та інформаційні стенди. Для повноцінного функціонування "мобільний соціальний офіс” забезпечений автомобілем,  ноутбуком.
загрузка...
   До організації прийому "мобільного соціального офісу” залучені уповноважені міських та селищної ради. Також у роботі "мобільного соціального офісу” беруть участь: управління ПФУ в м. Добропілля та Добропільському районі, Добропільський міський центр зайнятості, територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, служба у справах дітей, відділ у справах сім`ї та молоді.
За 9 місяців 2013 року проведено 164 виїзди, прийнято 9199 громадян.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх