Місто-сад допоможе змінити Добропілля

Переглядів: 1217 1 23.10.2017 в 15:56:18 Афіша
Місто-сад допоможе змінити Добропілля

29 жовтня у приміщенні Добропільського центру молоді "Добро" (вул. Фестивальна, 21) відбудеться зустріч команди "Місто-сад" із місцевими жителями. Говоритимемо про створення публічного простору в історичній частині Добропілля - сквері біля Будинку культури (суть проекту, можливий формат та подальші дії).

Просимо містян прийти на зустріч із історіями з власного життя, які пов'язані зі сквером - щасливі моменти, романтичні історії тощо. Це допоможе архітектору та дизайнеру проекту якнайкраще підготувати можливі варіанти створення публічного простору в сквері, щоб усім жителям було приємно та комфортно проводити час у ньому.

Проект «Місто-сад» змінює Схід: від Слов’янська до Маріуполя» здійснюють ГО «Місто-сад» та проект «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Хто ми? «Місто-сад» - ініціатива, що створює публічні простори як платформу для формування активного громадянського суспільства, автори проекту відновлення парку «Шовковичний» у Слов’янську.

Контактна особа: Yana Bryk (0983303673) 
Місце зустрічі: Добропільський центр молоді "Добро", 13.00
Ми чекаємо на вас!


Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
0
1 dobrepole • 20:03:14, 23.10.2017
Там уже места нет же) Где они хотят это пространство?
ComForm">
avatar
Наверх