У жителя Доброполья украли верхнюю одежду прямо в кафе

Переглядів: 1489 0 27.09.2017 в 14:00:19 Новини поліції
У жителя Доброполья украли верхнюю одежду прямо в кафе

Співробітниками Добропільського відділення поліції встановлені троє крадіїв, один з яких викрав куртку з місцевого кафе, а двоє інших обікрали пенсіонера. За скоєні злочини правопорушникам доведеться відповідати згідно з кримінальним кодексом України.

Крадіжка є найбільш поширеним злочином, які скоюються щодня. Від початку року на території Покровської оперзони зареєстровано майже 2 тисячі крадіжок. З них вже розкрита кожна четверта.

Вранці минулого дня до чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 80-річний мешканець селища Красноярське Добропільського району. Пенсіонер повідомив, що його обікрали.

Під час встановлення усіх обставин події з’ясувалося, що напередодні ввечері до старенького завітав 29-річний знайомий зі своїм 14-річним племінником. Чоловіки почали вживати спиртне. Через деякий час гостинний господар заснув. Скориставшись ситуацією, гості викрали пенсію чоловіка у сумі 2 тисячі гривень.

Правопорушники зізналися у скоєній крадіжці. Під час перевірки було встановлено, що це не перший майновий злочин на рахунку старшого крадія, що правда за попередні він вже мав судимості.

Ще одна крадіжка була розкрита завдяки ретельним перевіркам на блокпостах. Минулої неділі до поліції Добропілля звернувся 30-річний містянин з проханням прийняти заходи до невстановленої особи, яка в місцевому кафе таємно вкрала його куртку.

На цей раз крадієм виявився 28-річний раніше судимий мешканець Харкова. Правопорушник був затриманий на території блокпосту. Під час перевірки з’ясувалося, що молодий чоловік має при собі ще й мобільний телефон, який знаходився у розшуку як викрадений. Сам правопорушник у крадіжки куртки з кафе зізнався, а мобільний телефон каже «знайшов нещодавно та користувався». Його показання будуть перевірені під час досудового розслідування.

Викрадене майно буде повернуто законим власникам.

Інформація за даними фактами внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Таким чином злодіям загрожує до 3 років позбавлення волі.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх