Центра предоставления административных услуг Доброполья: мы работаем для Вас!

Переглядів: 1319 0 13.08.2017 в 08:00:52 Новини району
Центра предоставления административных услуг Доброполья: мы работаем для Вас!

Кожному з нас безперечно доводилося брати якісь довідки, документи для вирішення певних особистих питань. Раніше ця процедура забирала багато часу, що створювало певні незручності. Сьогодні ситуація змінилася, оскільки створені та працюють Центри надання адміністративних послуг.

Метою започаткування Центру надання адміністративних послуг є спрощення та вдосконалення адміністративних процедур, швидке отримання адміністративних послуг, які надаються органами виконавчої влади.

Адміністраторами ЦНАПу постійно здійснюється контроль за додержанням суб’єктами надання адміністративних послуг строку розгляду справ та прийняття рішень, проводиться оперативна робота з виконавцями щодо вивчення стану виконання контрольних документів з метою попередження порушень термінів виконання документів.

У першому півріччі 2017 року в Центрі надання адміністративних послуг райдержадміністрації було гаряче та у професійному значенні спекотно.

Понад 4000 відвідувачів, надано 4040 адміністративних послуг у різних сферах.

Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Добропільської районної державної адміністрації постійно збільшується. З березня 2017 року до переліку внесені послуги, які надає Головне територіальне управління юстиції у Донецькій області, щодо державної реєстрації громадських об’єднань із статусом юридичної особи та державної реєстрації статутів територіальних громад.

Найактуальніші питання, з яких звертаються до Центру – це земельні питання – 2500 заяв, а також послуги відділу реєстрації райдержадміністрації, державна реєстрація права власності та іншого речового права - 1253.

Суб’єктам звернень надається вичерпна інформація та консультації щодо вимог та порядку надання адміністративних послуг.

Якість обслуговування завжди знаходиться на постійному контролі керівництва райдержадміністрації. Вживаються всі необхідні заходи щодо якісного, оперативного та професійного обслуговування відвідувачів.
 


Джерело: http://dobropol-rayon-rada.blogspot.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх