Двор Центра социально-психологической реабилитации детей г.Доброполья украсила уютная беседка

Переглядів: 949 0 27.06.2019 в 09:30:36 Суспільство
Двор Центра социально-психологической реабилитации детей г.Доброполья украсила уютная беседка

Сьогодні в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Добропільськоі міської ради відбулась приємна подія - правління ОСББ «Лідер» подарувало закладу простору та затишну альтанку.

«Діти потребують постійної уваги та піклування батьків. Та, нажаль, є дітлахи, які не знають батьківської турботи. Тому ми не змогли залишитися байдужими, - розповіла голова правління Валентина ОРЛОВА, - правлінням нашого ОСББ було одноголосно прийнято рішення подарувати альтанку дітям з Центру».


Нагадаємо, що ОСББ «Лідер» м. Добропілля отримали альтанку як один з переможців конкурсу «Кращий дворик», організований за ініціативи Добропільського міського голови Андрія АКСЬОНОВА.

Також звертаємо вашу увагу, що у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Добропільськоі міської ради тимчасово перебувають діти із сімей, які потрапили у складні життєві обставини. Сьогодні таких діток 29. Колективом Центру, службою у справах дітей міської ради та міською владою докладаються всі зусилля, аби зробити їх перебування у закладі більш комфортним.

Так, у квітні 2019 року на теріторії Центру було встановлено нову дитячу спортивну площадку. А тепер завдяки небайдужій громадськості подвір’я прикрашає ще й затишна альтанка.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх