Между библиотеками Доброполья и Сум установлена виртуальная связь

Переглядів: 1466 0 18.03.2016 в 07:12:24 Новини бібліотек
Между библиотеками Доброполья и Сум установлена виртуальная связь

Віднедавна між Добропільською центральною міською бібліотекою та Сумською міською бібліотекою зав'язалися теплі віртуальні стосунки в соцмережі Faсebook, які переросли в повноцінний обмін досвідом в форматі скайп-конференції. 15 березня з нами на зв'язок вийшли директор Сумської міської централізованої бібліотечної системи, заслужений працівник культури України Людмила Стадниченко, представники відділів обслуговування, методисти та начальник відділу комплектування Сумської міської центральної бібліотеки.

Дуже приємним виявилося спілкування з нашими колегами, які розповіли нам про структурні підрозділи своєї бібліотеки - відділ абонементу, читальний зал, юнацький відділ, відділ мистецтв. Сумські колеги поділилися своїми досягненнями в клубній роботі. Нам сподобалася ідея організації клубів з вивчення англійської мови, клуб психологічної підтримки, клуб молодих мам, клубне об'єднання любителів мандрів.

В процесі спілкування у нас вже з'явилися ідеї як ми можемо в нашій бібліотечні системі впровадити досвід по створенню подібних клубів. В свою чергу ми познайомили колег із Сум з нашою бібліотекою, організувавши віртуальну 3D подорож. Також розповіли про клуби які діють в нашій центральній міській бібліотеці: поетичний клуб "Крила надії", інтелектуальний клуб "Ерудит", клуб любителів документального кіно "DokuDays" та набираючий зараз оберти клуб "Клумбное движение".

Хочеться зазначити що у наших бібліотечних системах залишилось багато тем для спілкування, тому однозначно наша зустріч в форматі скайп-конференції була не останньою. Найближчу зустріч плануємо на тиждень Дитячої та юнацької книги під час якої юні мешканці нашого міста будуть мати змогу познайомитися з дитячою письменницею м.Суми.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх