Подошел к завершению методический фестиваль «Дошкольное палитра Доброполья»

Переглядів: 1381 0 16.02.2018 в 09:00:23 Творчість
Подошел к завершению методический фестиваль «Дошкольное палитра Доброполья»

Впровадження  профільного навчання в закладах дошкільної освіти – ще  один крок до оновлення змісту дошкільної освіти, тому що профільне навчання в дитячому садку - вид диференційованого навчання, який передбачає врахування освітніх потреб, нахилів, здібностей малечі. Еколого-валеологічне виховання  – цілеспрямований процес залучення дітей до природних цінностей людства й конкретного суспільства. 

Тому, на базі ЗДО №12 «Дзвіночок» (м.Білицьке) відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради, відбувся методичний фестиваль «Дошкільна палітра Добропілля» еколого-валеологічного спрямування, метою якого було підвищити рівень професійної компетентності педагогів щодо формування еколого-валеологічної компетентності дошкільників засобами різноманітної діяльності. 

Педагоги міста познайомилися з виставкою «Дидактична гра як засіб еколого – валеологічних знань у дітей» (вих.Сорокіна О.О., ЗДО №16) та  презентацією з досвіду роботи і проведенням дослідів за темою «Формування екологічної компетентності у дітей дошкільного віку із ЗПР»  (вих. Жирник Т.С., ЗДО №22). А під час майстер-класу  «Подорож в екологію» проведеного Єфименко І.В. (ЗДО №3), тренінгу «Проект «Від екології природи - до екології душі» Гейченко М.В.(ЗДО №31) педагогічні працівники мали можливість перевірити себе на знання еколого-валеологічної компетентності.

Не залишилися байдужими вихователі від перегляду фрагментів інтегрованих занять еколого-валеологічного та фізкультурного спрямування в двух ІІ молодших групах «Незвичайна зустріч» і  «Ліки для ведмедика Мишка» (вих.Горбань О.Г. та Горбань Н.П., ЗДО №12), в середній групі «Людина і оточуюче середовище» (вих. Капустіна Н.В.) та в старшій групі «Таємниці морських глибин» (вих. Кириченко Н.Г.).

Героєва В.І., методист методичного кабінету, підвела підсумки й наголосила, що фестиваль допоміг педагогам поринути в чудовий світ природи, познайомитися з педагогами міста - творчими та працьовитими людьми, майстрами своєї справи, які всі свої знання та навички з любов’ю передають маленьким підопічним.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх