Жительница Добропольского района вернулась домой после работы поваром в военной части "ДНР"

Переглядів: 2731 2 11.08.2017 в 13:00:45 Новини поліції
Жительница Добропольского района вернулась домой после работы поваром в военной части

40-річна мешканка Добропільського району півтора роки працювала у військовій частині так званої ДНР кухаркою та врешті-решт не витримала, сама здалася правоохоронним органам й повернулася додому разом зі своїми дітьми.

Історія цієї жінки розпочинається у травні 2015 року. Тоді вона разом зі своїми доньками, 4 та 6-ти років, приїхала до окупованого Донецька, аби побачитися із чоловіком, який на той момент відбував покарання у місцях позбавлення волі. Доїхавши до місцевого автовокзалу, жінка чекала на потрібний їй автобус, як раптом невідомий вхопив її сумочку та втік. Грабіжнику дісталися усі гроші та документи, які там були.

«Не знаючи що робити, я просто сиділа з доньками на вокзалі та міркувала, як вийти з даної ситуації. Як раз в той момент до мене підійшов невідомий чоловік у військовій формі та, дізнавшись про мою проблему, запропонував роботу і я погодилася, бо не мала іншого вибору», - розповіла жінка.

Вже через півгодини жінка разом із дітьми опинилася на території військової частини. Там їй сказали, що тут вони втрьох будуть жити, а вона – працювати на тамтешній кухні.

«У мої обов’язки входило приготування їжі та прибирання приміщення кухні. Також кожного місяця я мала виїжджати до бойових позицій для приготування їжі у польових умовах для військових», - продовжує жінка.

«Весь час мене не залишала думка про повернення до рідного дому у своє село Криворіжжя Добропільського району. Мене завжди переслідувало почуття страху та незахищеності через те, що командир частини з позивним «Копьё» був надзвичайно жорстокий та непередбачуваний. Він міг прострілити ногу підлеглому навіть за незначну провину. Серед бойовиків було багато наркозалежних, які необережно поводилися зі зброєю», - розповідає жінка.

У грудні 2016 року вона все ж таки не витримала та залишила лави незаконних збройних формувань. Однак повертатися додому боялася. Деякий час вона з донечками мешкала у покинутому будинку в Донецьку. Згодом почала працювати в крамниці продавцем та мешкала у своєї колеги. У серпні цього року дізналася про програму «На тебе чекають вдома» та повернулася до рідного дому.

Правоохоронці закликають громадян не тікати від закону та добровільно повідомляти про свою участь у НЗФ. Якщо ви не скоювали тяжких злочинів під час перебування у лавах бандформування, то можете отримати шанс на життя без тюрми. Це можна зробити за допомогою «гарячої лінії» поліції за номером 0 800 505 102.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 claber • 11:10:41, 12.08.2017
так ты и сама после этого поста выглядишь из ряда *дурнів*
avatar
1 barminais7639 • 21:35:13, 11.08.2017
Ой, зараз заплачу!!! Так може нам їй ще грошей зібрати за те що вона півтора роки годувала мерзоту яка наших хлопців вбивала??? А тепер піджавши хвоста повернулася у "загнивающую Украину" . Пані, йдіть туди звідки прийшли і хай вас мучать докори сумління ( якщо воно взагалі є)!!! Не треба робити дурнів з людей!!!
ComForm">
avatar
Наверх