Жительница Добропольского района пострадала от рук «сотрудников банка»

Переглядів: 1257 0 13.11.2018 в 11:30:09 Новини поліції
Жительница Добропольского района пострадала от рук «сотрудников банка»

Незнайомці, які представились постраждалій менеджерами одного з банків, запропонували їй «допомогу в перевірці банківського рахунку». В наслідок цієї «перевірки» жінка втратила три тисячі гривень. Правоохоронці встановлюють осіб шахраїв.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась 24-річна мешканка с. Новоукраїнка і поскаржилась на те, що її ошукали незнайомці.

З’ясувалось, що напередодні потерпілій зателефонували невідомі, які сказали, що вони є співробітниками банку і для того, щоб рахунок жінки залишався в безпеці, їй потрібно назвати цифри з смс-повідомлення, яке їй зараз надійде. Постраждала так і зробила. Однак, майже одразу, жінка отримала ще одне повідомлення, в якому було сказано, що з її рахунку знято весь грошовий залишок – три тисячі гривень і зараз баланс картки дорівнює нулю. Зрозумівши, що потрапила в шахрайську пастку, постраждала вирушила до поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Шахраям, які діяли від імені банківської установи і незаконно заволоділи грошима потерпілої, загрожує до 3-х років обмеження волі.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх