Жительница Доброполья убила сына и пыталась скрыть свою причастность

Переглядів: 3456 0 30.06.2018 в 12:00:22 Новини поліції
Жительница Доброполья убила сына и пыталась скрыть свою причастность

Сьогодні близько 02.00 ночі до чергової частини Добропільського відділення поліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що у власній квартирі виявила труп свого 42-річного сина з ознаками насильницької смерті, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Виїздом на місце події слідчо-оперативна група встановила, що потерпілий проживав разом зі своєю матір’ю. Чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, не працював, зловживав спиртними напоями, тому між ним та матір’ю часто виникали конфліктні ситуації.

Зі слів жінки, цієї ночі її син спав вдома, близько 00.15 вона вийшла до нічного магазину за цигарками, а коли повернулася, побачила його скривавлене тіло та зателефонувала до поліції. При цьому вхідні двері були зачинені на замок, а з квартири нічого не зникло.

Вже в перші години роботи над розкриттям злочину поліцейські встановили, що вночі чергова сварка між жінкою та чоловіком закінчилася смертю останнього. Господиня кинулася на потерпілого з сокирою. Наразі правоохоронцями зібрані беззаперечні докази, які вказують, що до скоєння цього злочину причетна саме вона.

Вирішується питання щодо затримання жінки у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.115 ч.1 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх