Меньшие «Непоседы» одержали победу на Всеукраинском детском фестивале "Звездные малыши"

Переглядів: 1034 0 10.05.2018 в 08:00:24 Творчість
Меньшие «Непоседы» одержали победу на Всеукраинском детском фестивале

Вже не перший рiк гостинно зустрічає  найменших учасників танцювальних та вокальних колективів Всеукраїнський дитячий фестиваль “Зоряні малята”, який направлений на  відкриття і зростання здібностей, подарованих природою,  розвиток естетики,  смаку та  сценічної культури. 5 травня 2018 року наймолодшим «Непосидам» вдалося зануритися в це надзвичайне свято добра і світла. Юні артисти отримали велике задоволення вiд виступу,бо такi конкурси - це справжнє  випробування на вміння передавати емоційний стан під час виступу, боротьба зi страхами перед великою аудиторією. І, звичайно ж, неймовірне задоволення від зробленої роботи! 

Маленькі «Непосиди» повернулись з довгоочікуваною  перемогою. Високі оцінки журi, бурхливі оплески та сюрпризи від спонсорів фестивалю стали подарунком для наших малят.

Але за будь-яким успіхом завжди стоїть титанічна праця і численні тренування. Ми щиро вдячні yашим керівникам, бо без Вас не було цих яскравих емоцій та вражень! Вітаємо дітей і керівників, бажаємо подальших успіхів в їх нелегкій справi! 

Нових перемог, любi  «Непосиди» !

 


Меньшие «Непоседы» одержали победу на Всеукраинском детском фестивале


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх