Мэр Доброполья А.Аксенов наградил мать восьмерых детей Людмилу Давидчук

Переглядів: 1588 0 22.02.2018 в 15:00:53 Новини місцевої влади
Мэр Доброполья А.Аксенов наградил мать восьмерых детей Людмилу Давидчук

Щирими оплесками вітали депутати Добропільської міської ради та присутні Людмилу ДАВИДЧУК – мати вісьмох дітей, якій міський голова Андрій АКСЬОНОВ урочисто вручив посвідчення про присвоєння звання «Матері-героїні».

На початку сесії хвилиною мовчання вшановано пам'ять загиблих під час проведення антитерористичної операції. На розгляд міської ради було винесено 38 питань порядку денного. Участь у засіданні взяли 23 депутати, начальники управлінь та відділів міської ради, представники місцевих засобів масової інформації, мешканці міста.

Депутатами внесені зміни до заходів Програми економічного і соціального розвитку міста Добропілля на 2018 рік та міського бюджету на 2018 рік, приведені у відповідність до вимог чинного податкового законодавства положення про місцеві податки. Народні обранці затвердили в новій редакції Положення про виконавчі органи міської ради та Добропільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, оновили Перелік адміністративних послуг ЦНАП м. Добропілля, прийняли рішення щодо реорганізації газети «Новий шлях» шляхом перетворення у суб’єкт господарювання.

Одноголосно затверджено Програму гуманного поводження з безпритульними тваринами в місті Добропіллі на 2018-2021 роки, яку було розроблено як результат розгляду електронної петиції, що набрала 215 голосів.

Крім того, прийнято Положення про співфінансування капітальних ремонтів у багатоквартирних будинках міста Добропілля, яке передбачає співфінансування робіт у розмірі 40% очікуваної вартості робіт за рахунок коштів співвласників багатоквартирного будинку та 60% - за рахунок коштів бюджету міста Добропілля. Якщо вартість будівельних робіт згідно проектно-кошторисної документації перевищує 1 200 тис. грн, то дольова участь співвласників складає 20/80 та дольова участь з місцевого бюджету у співфінансуванні у будинках 2-3-х поверхових становить 20/80.

Вже традиційно об’ємним є блок питань з розпорядження майном комунальної власності та земельних питань – 24 питання порядку денного. Під час обговорення вирішено деяким орендарям земельних ділянок поновити договори оренди на менший строк, ніж пропонувалось заявником. Зазначеним особам запропоновано здійснити заходи з благоустрою на орендованих землях.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх