Маршрутные перевозки в Добропольском районе: проблемы и пути решения

Переглядів: 1329 0 14.12.2017 в 14:00:28 Новини району
Маршрутные перевозки в Добропольском районе: проблемы и пути решения

Проблеми транспортного сполучення між населеними пунктами є однією з тих багаточисельних проблем сьогодення, яка стосується практично кожного мешканця, особливо нагальною ця проблема є в сільській місцевості.

І Добропільський район не є винятком.

Кожного дня з населених пунктів району до міста їдуть люди, хто на роботу, хто для вирішення соціальних питань та інших життєвих проблем.

На жаль, на маршруті від Добропілля до Криворіжжя та до Кам’янки договір на організацію перевезень було заключено лише з одним перевізником – Ігорем Ліщинським.

Чому на жаль? А тому що практично кожного дня обурені пасажири починають свій день з поганого настрою. То перевізник з графіку збився, і люди запізнились на роботу, а то і зовсім на рейс не виїхав. Пасажири скаржаться на грубість, хамство водіїв. Крім того транспорт перевізника не пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Такі скарги надходили і до обласної адміністрації. Після неодноразових бесід ситуація не покращилася, тому Донецька обласна державна адміністрація направила повідомлення перевізнику Ліщинському І.І. щодо припинення договору з ним.

Керівництво району розробляє стратегію пасажирських перевезень по району на 2018 рік.

Це не просто. Але ми сподіваємося знайти шляхи вирішення цієї проблеми, в тому числі і уклавши договір з більш відповідальним перевізником.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх