Майбутнє України очима дітей Добропілля + ВИДЕО

Переглядів: 1866 0 18.11.2015 в 17:56:27 Освіта
Майбутнє України очима дітей Добропілля + ВИДЕО

   16 листопада 2015 р. в «Українському домі» м. Києва відбулася презентація добірки творів переможців Всеукраїнського конкурсу «Діти України – єдині!», що проводилася з ініціативи Українського кризового медіа-центру при підтримці Міністерства освіти і науки України.

   В урочистих заходах взяли участь 13 учнів 10-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів різних регіонів України. З них троє школярів представляли Донецьку область, 2 з них учні міста Добропілля. Це:

   - Гавриленко Анна, учениця 10-го класу Добропільської школи-інтернату Добропільської міської ради Донецької області;

   - Оріщенко Богдан, учень 11-го класу Добропільської загальноосвітньої щколи І-ІІІ ступенів № 19 Добропільської міської ради Донецької області.

   Талановиті представники учнівської молоді України ознайомилися з основами журналістського мистецтва, усвідомили важливість прагнення майстрів пера до відображення об’єктивної істини під час майстер-класів, які проводили Андрій Куліков, телеведучий, журналіст, очільник «Громадського радіо» та Євген Федченко, директор Могилянської школи журналістики.

   Виступаючи на прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, переможці конкурсу розповіли про своє бачення майбутнього України. Хочеться процитувати уривок з твору-есеодного з учасників .: «Мені здається, головний урок історії полягає в тому, що демократія – це політичний режим, для встановлення якого недостатньо одного бажання. Демократія передбачає історичний досвід, набутий народом в результаті тривалої боротьби за свою свободу. Вона передбачає високий рівень культури законності, правосвідомості суспільства. Демократія вимагає від людини самостійності думки, усвідомленості дій і живого почуття відповідальності».

   Ми впевнені: учні Донецької області міста Добропілля, які взяли участь у конкурсі «Діти України – єдині!», вже сьогодні самостійні в думках, готові до усвідомлених дій. Їм властиве почуття відповідальності за долю Батьківщини. У цьому ви можете переконатися, подивившись відеотрансляцію брифінгу


Майбутнє України очима дітей Добропілля + ВИДЕО


Майбутнє України очима дітей Добропілля + ВИДЕО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх