Любитель травки из Золотого Колодца получит три года лишения свободы

Переглядів: 1634 0 06.10.2016 в 11:00:47 Новини поліції
Любитель травки из Золотого Колодца получит три года лишения свободы

За минулу добу правоохоронці Покровськоі оперативної зони виявили двох правопорушників, які зберігали коноплю 

Поліцейські затримали жителя Покровська, який зберігав в кишені висушений канабіс. Того ж дня у селі Золотий Колодязь Добропільського району  правоохоронці вилучили у місцевого мешканця наркотичну рослину. Тепер правопорушники можуть отримати судимість і позбавлення волі строком до 3 років.

В цей же день у селі Золотий Колодязь правоохоронці Добропільського відділення поліції зупинили 27-річного місцевого мешканця за підозрою у зберіганні наркотиків. Під час особистого огляду поліцейські виявили та вилучили у чоловіка подрібнену та висушену коноплю, яку він загорнув у газету і намагався пронести у своєму рюкзаку. Правопорушник пояснив, що зірвав нарковмісну рослину для власного використання.

Все вилучене направлено на експертизу.

За вищевказаними фактами були порушені кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх