Лидер добропольского городского Совета старшеклассников Д.Прудник представил Донецкую область в Киеве

Переглядів: 1407 0 07.12.2016 в 11:30:34 Творчість
Лидер добропольского городского Совета старшеклассников Д.Прудник представил Донецкую область в Киеве

У перші дні грудня, у місті Києві відбувся Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування, на якому були присутні делегати з усіх областей України. Збір проводився на території Національного еколого-натуралістичного центру. 1 грудня відбулось урочисте відкриття збору, після якого представники областей презентували усім результати своєї роботи за минулий рік. Таким чином кожний зміг побачити за якими концепціями працюють інші організації, перейняти досвід роботи, зробити  висновки. Досвід Донеччини презентував я, Дмитро Прудник, лідер міської Ради старшокласників ДМДЮО «Мрія».

         Далі нас очікувала зустріч з ГОВО "Коло. Медіа."  Нам розкрили аспекти розвитку волонтерської  діяльністі. Також ми змогли побачити виступ професіональних ораторів, поспілкуватися з людьми, які побували на майдані та послухати справжніх патріотів своєї країни.

         І після плідної роботи, ввечері,  ми змогли просто відпочити, на дискотеці. Кіровоградська область була відповідальною за цей захід і вони продумали все так, що усі були у захваті. Були і танцювальні конкурси, і виступ гітаристів, вокалістів, і просто ми всі співали пісні, танцювали, тобто усе було весело та круто.

          Наступного дня ми обрали колір того напрямку який нам найбільше сподобався із запропонованих. За кожним напрямком був тренінг. Їх було сім:

         1) "Ресурс - сміття"  -  екологічний тренінг;

         2) "Толерантність у молодіжному колі";

         3)  "Психотехніка спілкування з дітьми з особливими потребами";

         4) "ВІЛ і СНІД"

         5) Медіапростір розвитку учнівського самоврядування;

         6)  Дитяча тележурналістика;

         7) Хакатон дозвілених технологій роботи з молоддю.

Більшій частині Донецької області пощастило стати учасниками тренінгу "Дитяча тележурналістика". Там ми пізнали багато нового про журналістику, змогли поспілкуватися один з одним, тобто були усі умови для того, щоб ми згуртувалися та зблизилися. У мене була можливість розповісти представникам різних областей України про роботу нашої організації "Мрія", вони були  приємно вражені.

         Після обіду кожна група презентувала один проект, який вона обрала для пропозиції перспективного планування на всеукраїнському рівні.  Хочу сказати, вони гідні щоб бути там  представленими, бо проекти дійсно цікаві та нові за змістом та проблемами. Тож найближчим часом, після редагування, чекатимемо поповнення нашого планування справами всеукраїнського рівня.

         Після програми ділового спілкування у нас був час прогулятися  Києвом. Організована екскурсія була цікавою, пізнавальною, ми побачили все місто. Історично-культурні пам’ятки вражали величчю та придавали гордості, що ми українці.

Дмитро Прудник,

лідер міської Ради старшокласників

ДМДЮО «Мрія».


Лидер добропольского городского Совета старшеклассников Д.Прудник представил Донецкую область в Киеве


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх