Летние встречи в библиотеке + ФОТО

Переглядів: 1396 0 10.06.2013 в 23:23:04 Суспільство
Летние встречи в библиотеке + ФОТО

   Почалися літні зустрічі на сеансах «мульт-серпантину» в Центральній міській бібліотеці для дітей літнього шкільного табору ЗОШ № 7. Перша зустріч пройшла в читальному залі бібліотеки 6 червня, на якій бібліотекарі відділу обслуговування провели літературну годину «Что за прелесть эти сказки!», присвячену святкуванню дня народження великого російського поета Олександра Сергійовича Пушкіна.

   Бібліотекар Бруцька І.В. коротенько розповіла дітям біографію видатного поета. Наголосила на тому, що ще в дитинстві бабуся та няня маленького Саші прищепили йому любов до народних казок. А коли він вже підріс, і став Олександром Сергійовичем, він ті казки, які чув в дитинстві поклав на вірші і тепер весь світ читає їх і захоплюється їх літературною красою.

   Після розповіді про життя О.С.Пушкіна був невеличкий конкурс загадок. Дуже тішило бібліотекарів те, що дітки дуже добре знають казки Пушкіна, читають їх та люблять. Тому всі загадки були дуже швидко розгадані. А це для нас бібліотекарів, та й для самого Олександра Сергійовича Пушкіна,  найкращий подарунок. На кінець заходу дітям показали мультфільм, найвідомішу казку О.С. Пушкіна «Сказка о золотом Петушке».

   Бібліотекарі  та  діти були дуже раді такому заходу, бо всі отримали велике задоволення ще раз зустрітися з прекрасними віршами великого поета.

Бібліотекар відділу обслуговування ЦМБ,
Бруцька І.В.

Источникhttp://dobro-biblio.ucoz.ru

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх