Кружковцы ЦДЮТ г.Доброполья победили во многих номинациях на выставке-конкурсе в Киеве

Переглядів: 1383 0 21.08.2016 в 03:20:12 Творчість
Кружковцы ЦДЮТ г.Доброполья победили во многих номинациях на выставке-конкурсе в Киеве

У червні 2016 року у Києві пройшла Всеукраїнська виставка-конкурс робіт гуртківців з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край", в якій прийняли участь юні гуртківці Центру дитячої та юнацької творчості м. Добропілля з таких видів мистецтва, як художнє різьблення по дереву, в’язання спицями, гачком, народна лялька, оригамі, народний живопис.

За підсумками Всеукраїнської виставки-конкурсу дипломами  Українського державного центру позашкільної роботи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України відзначили переможців заходу

 

Дипломом І ступеня нагороджено:

Брича Ярослава, вихованця народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» (кер. Кімеріна Алла Миколаївна), за роботу «Гармонія»; Іванову Регіну, вихованку народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» (кер. Кімеріна Алла Миколаївна), за роботу «Бузок»; Камишенцева Радія, вихованця гуртка різьблення по дереву «Природа і фантазія»( кер. Безверхній Володимир Віталійович), за роботу «Козак»; Кулініча Богдана, вихованця гуртка різьблення по дереву «Природа і фантазія» (кер. Безверхній Володимир Віталійович), за роботу «Т.Г.Шевченко»; Моденко Богдану, вихованку зразкової майстерні декоративно прикладної творчості «Стиль» (кер. Травіна Олена Володимирівна), за роботу «Знахідка»; Пруднік Ольгу, вихованку зразкової дизайн - студії «Самородок» (кер Ганієва Оксана Ріфкатівна) , за роботу«Медова бджілка»; Савіну Надію, вихованку народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» (кер. Кімеріна Алла Миколаївна), за роботу «Мамина ласка»; Сівкову Діану, вихованку образотворчої студії «Колібрі» (кер. Мазій Віолетта Володимирівна), за роботу «Натюрморт з соняшниками». 

Дипломом ІI ступеня нагороджено:

Барсукова Іллю, вихованця образотворчої студії «Колібрі», за роботу «Мальовничий куточок рідного села»;Горєлова Богдана, вихованця народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» (кер. Кімеріна А.М.) за роботу «Маки»;Ігнатцову Анну, вихованку народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» (кер. Кімеріна А.М.) за роботу «Квіти».

 Дипломом ІII ступеня  нагороджено:

Дементєву Аліну, вихованку народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» (кер. Кімеріна А.М.) за роботу «Дельфін»;Держак Аліну, вихованку образотворчої студії «Колібрі» (кер. Мазій В.В.) за роботу «Селянський натюрморт з салом»;Кучук Софію, вихованку зразкової дизайн - студії «Самородок» ( кер. Ганієва О.Р.) за роботу «Янгол над рідним містом».

 

Вітаємо переможців та бажаємо творчих успіхів і нескінченного натхнення.


Кружковцы ЦДЮТ г.Доброполья победили во многих номинациях на выставке-конкурсе в Киеве


Джерело: http://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх