Криворіжжю - 240 років! + ФОТО

Переглядів: 1040 0 02.10.2019 в 10:30:04 Суспільство
Криворіжжю - 240 років! + ФОТО

28 вересня 2019 року в селі Криворіжжя святкували 240 років з Дня заснування села.

Щоб пройшов захід на високому рівні й надовго всім запам’ятався, заздалегідь попрацювали організатори його проведення. Це працівники закладів культури, соціальної сфери при активній участі та підтримці Криворізької сільської ради. Програма святкування була насичена різноманітними заходами і тривала до пізнього вечора.

Свято розпочалося в актовій залі Криворізької школи із урочистої програми.

Із теплими словами до своїх односельців звернулася сільський голова Ріта Удовик. Вітаючи односельчан зі святом, Ріта Володимирівна подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування та благодійникам свята: ТОВ "РУТА ПЛЮС" в особі засновника товариства Курганова Руслана Анатолійовича, народному депутату України Требушкіну Руслану Валерійовичу. Завдяки їхній підтримці в громаді є асфальтована площа "Відродження". Також висловлено велику подяку місцевим підприємцям та фермерам Козлову Миколі Васильовичу, Іванову Володимиру Олександровичу, Самсонову Олександру Олександровичу, Шматько Івану Григоровичу, Лашину Сергію Миколайовичу, Москаленко Тетяні Григорівні, Чумаковій Валентині Леонідівні. 

У цей день на свято до селян завітали народний депутат України Руслан Требушкін, голова Добропільської районної ради Юрій Середазасновник ТОВ "РУТА ПЛЮС" Руслан Курганов. Всі вони побажали селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

В цей день сільський голова привітала подарунками довгожителів села, сімейні пари, які в цьому році відзначають ювілеї та молоді пари, які тільки стали на весільний рушник. Не залишились без подарунків малята, народжені в 2019 році. Також слова вітань лунали на адресу ветеранів праці, кращих працівників господарства. 

Відразу ж, після закінчення концертної програми, всіх присутніх запросили до святкового столу скуштувати смачні страви української кухні.

Для дітей була організована ігрова програма з цікавими призами. На святі також працювала виїзна торгівля. 

Своїми виступами подарували неймовірну насолоду всім присутнім на святі народний колектив «Курінець» та колектив циганської пісні і танцю «Ронари» (м. Краматорськ), Аліса Кравченко (Добропільський СБК).

Дякували криворожани за гарні виступи учасникам художньої самодіяльності закладів культури сільської ради, маленьким артистам дитячого садочку "Сонечко", учням Криворізької школи, вихователям та вчителям.

Святкування Дня села продовжилося запальною дискотекою та феєрверком.


Криворіжжю - 240 років! + ФОТО


Криворіжжю - 240 років! + ФОТО


Криворіжжю - 240 років! + ФОТО


Криворіжжю - 240 років! + ФОТО


Криворіжжю - 240 років! + ФОТО


Криворіжжю - 240 років! + ФОТО


Криворіжжю - 240 років! + ФОТО


Криворіжжю - 240 років! + ФОТО


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх