Добропольских детей торжественно приняли в ряды читателей Центральной городской библиотеки

Переглядів: 1075 0 07.05.2018 в 13:00:06 Новини бібліотек
Добропольских детей торжественно приняли в ряды читателей Центральной городской библиотеки

Гамірно, цікаво та весело було цього тижня в читальному залі Центральної міської бібліотеки. Адже в гості до бібліотекарів завітали маленькі гості, учні 1-А та 1-Б класів НВК №7. Бо саме для них, працівники бібліотеки підготували Свято прощання з букварем «Країна читайликів».

Масові заходи для бібліотекарів не дивина, адже це невід’ємна частина нашої роботи. І кожного разу готуючись до чергового заходу ми нервуємо, прагнемо зацікавити своїх користувачів, залишити в їх пам’яті цікаву та корисну інформацію, привернути увагу до книг та читання. Але так, ми не хвилювались давно. Що змусило нас так нервувати? Не знаю, можливо величезна відповідальність, яку відчували всі працівники бібліотеки, бо кожен розумів, що перший візит до бібліотеки, повинен вразити дітвору, та змусити її повернутися в бібліотеку вже в якості читачів. Тож в підготовці заходу були залучені всі. Методисти та реставратор були відповідальні за реквізит, бібліотекарі за сценарій та акторську гру.

Тож 3 та 5 квітня бібліотекарки зустрічали довгоочікуваних, маленьких гостей. А особливим гостем свята був улюблений казковий герой Незнайка. Разом з Незнайком дітвора пригадала правила користування книгою, та урочисто була прийнята в ряди читачів. Не обійшлось свято без конкурсів, загадок, пісень та запальних танців. Веселий дитячий сміх лунав протягом всього заходу, та й учні потішили працівників бібліотеки чудовими віршами. А наостанок всі учні отримали чарівну цукерку-побажання.

Треба зазначити, що колективна праця дала свої результати і прощаючись гості пообіцяли найближчим часом завітати на екскурсію до бібліотеки та неодмінно стати її користувачами.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх