Конкретные дела добропольских депутатов в 2016 года + ФОТО

Переглядів: 2054 0 26.01.2017 в 09:00:27 Новини місцевої влади
Конкретные дела добропольских депутатов в 2016 года + ФОТО


Успіх і процвітання нашого району - результат спільної праці робітників, вчителів, лікарів, працівників сільського господарства, культури, підприємців, депутатів та всіх, хто віддає свій талант і майстерність рідному селу, хто своєю щоденною працею у різних галузях і сферах вносить свій вклад у соціально-економічний розвиток району.

    Допомога освітнім закладам району, підтримка громадян та сільських територій - це один з пріоритетів роботи депутатського корпусу Добропільської районної ради.
 Кожний депутат районної ради визначився у своєму виборчому окрузі з напрямом роботи, яку він зобов’язався виконати у 2016 році і майже всі добрі справи їм вдалися.
     Завдяки підтримці депутата районної ради Володимира Антипенка в дитячому садку «Казка» в селі Добропілля було відкрито ігрову кімнату та встановлено ігровий спортивний майданчик у центрі села.
   Сьогодні готовий зустрічати своїх хворих відвідувачів оновлений фельдшерський пункт у с.Шилівка. Дякуючи допомозі депутата Андрія Борисова, було проведено ремонт приміщення, підведено системи водопостачання та водовідведення, з’явилася гігієнічна кімната. Наприкінці 2016 року Андрій Михайлович подарував вихованцям дитячого садка «Світлячок» театралізовану казку, забезпечивши новорічними костюмами дітей.
    Павло Івахненко, депутат по виборчому округу № 17, сприяв забезпеченню екіпіровкою спортсменів-боксерів дитячо-юнацької спортивної школи та отриманню дітьми з малозабезпеченних сімей шкільного приладдя.
    Створити дитячий майданчик для розвитку і зміцнення здоров’я дітей на свіжому повітрі допоміг Дмитро Дугельний, депутат по виборчому округу №8.


   Потурбувалася про своїх діточок завідуюча дитячим навчальним закладом «Малятко», депутат районної ради - Оксана Прокопенко, обладнавши подвір’я новим спортивним комплексом. Тепер малеча має можливість гратися на свіжому повітрі з більшою користю для здоров’я.
    Зорієнтуватися на території Ганнівської сільської ради після проведення заходів з декомунізації допомогла депутат Тетяна Слушаєнко, завдяки виготовленю нових покажчиків вулиць.
    Аліна Сметаніна, депутат по виборчому округу № 18, постійно опікується проблемами своєї громади. Приділяє увагу похилим громадянам, ніколи не залишає без привітань ювілярів, ветеранів та багатодітних матерів. В 2016 році Аліна Миколаївна зробила великий вклад в облаштування Шевченківського сільського будинку культури. Проект «Новий старт» об’єднав та спрямував не тільки зусилля народного обранця, а й громади. Зроблено ремонт сцени, встановлено кріплення та змонтовано одяг сцени.
   Завдяки спонсорській допомозі депутата Добропільської районної ради, директора ТОВ «Сортонасінницьке підприємство» Віктора Сергійовича Шарова, його моральній і матеріальній підтримці ДНЗ «Калинка» має сучасний комфортний вигляд. Жодне свято не обходиться без солодощів від народного благодійника.
    Депутати Володимир Голованьов, Іван Подлєсний, Вадим Мартов постійно підтримують спортсменів нашого району. Завдяки чому вихованці дитячо-юнацької спортивної школи мають можливість випробувати свої спортивні навички у змаганнях з представникими інших районів.
    Світлана Дудушко, депутат по Святогорівській селищній раді, за посадою директор Святогорівської ЗОШ, свій життєвий напрямок спрямувала на розвиток підростаючого покоління. Вона завжди дбає, щоб її вихованці були забезпечені сучасними технологіями та знаннями. Протягом 2016 року за її сприянням навчальним закладом було отримано музичне обладнання (акустична система, мікшерний пульт, радіосистеми з двома мікрофонами, стійок дл акустичної систем та ін.) і придбано обладнання для малювання піском з світлодіодною підставкою у комплексі з цвітним піском.
    Взяв на себе зобов’язання відновити роботу Красноярського фельдшерського пункту, але виконав частково, депутат Володимир Настич. Зараз в лікувальному закладі працює фельдшер, який забезпечений, завдяки підтримці Володимира Геннадійовича, сумкою першої необхідної допомоги. В планах депутата налагодити роботу пункту, забезпечивши там комфортні умови прийому хворих.
    Сприяли організації місць відпочинку та дозвілля депутати Тетяна Дорошкевич, Надія Кравченко, Валентин Громило. Тетяна Віталіївна своїми зусиллями об’єднала мешканців Світлівської громади, з якими вони разом здійснили благоустрій територій для дитячого майданчику та паркової зони. Надія Георгіївна протягом усього року підтримувала в належному стані центр села, біля сільського клубу, та громадських колодязів. Розчистили лісопаркову зону у с.Криворіжжя завдяки зусиллям Валентина Володимировича.
    Жодний захід у Володимирівському сільському будинку культури не проходить без участі, як особистої так і спонсорської, депутата Юрія Середи.
     А завдяки сприянню депутата по виборчому округу № 11, Тетяни Матюхіної, в с.Шахове на вул.Ларченко з’явився дитячий майданчик та проведено водопровідну мережу на окремих вулицях.
     Депутат Микола Гапич не цурається буденних, проте, надзвичайно важливих проблем. Завжди вислуховує про болючі питання своїх односельців, а тепер виборців Золотоколодязької громади. За проханнями мешканців він вирішив питання підключення будинків по вул.Патріотичній до водопровідної мережі. 
      Перелічити усі здійснені  депутатами заходи в одній статті неможливо, але згадати та ознайомитися з ними можна, відвідавши сторінки нашого сайту. Зроблено багато, за різними напрямками допомоги та підтримки, за активної участі усіх членів депутатського корпусу.
     Дії та виконані добрі справи депутатів, зацікавленість турботами інших підтверджують перевірену досвідом поколінь мудрість: якщо людина зробила комусь добру справу, то вона із задоволенням зробить її ще раз. Сподіваємося, що у цьому, 2017 році, нашими депутами буде виконано ще більше добрих, важливих справ на благо жителів добропільської громади.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх