Команда Андрія Аксьонова вимагає чесного підрахунку голосів на ОВК №50

Переглядів: 1514 0 26.07.2019 в 13:30:10 Новини місцевої влади
Команда Андрія Аксьонова вимагає чесного підрахунку голосів на ОВК №50

Андрій Аксьонов закликає членів ОВК №50 не зривати виборчий процес та провести чесний підрахунок голосів за протоколами, що їх надали з ТВК. Про це під час брифінгу повідомила довірена особа кандидата в народні депутати від 50 виборчого округу Катерина Кузьміна. За її словами, понад добу комісія вдається до різноманітних дій, які заважають визначити переможця на виборах до ВР.
«За результатами паралельного підрахунку голосів ми знаємо, що з відривом у 315 голосів переміг Андрій Аксьонов. У нас на руках копії протоколів з усіх дільниць. І ми вимагаємо, щоб підрахунок голосів проводився за участі ЗМІ відкрито та чесно. Виборці визначились із представником від регіону і нікому, крім переможених, блокування роботи ОВК не на користь. Андрій Аксьонов кандидат від людей, а не від партій. Люди із сусідніх областей, що приїхали захищати переможених, дестабілізують ситуацію в місті та навколо ОВК, чинять тиск на членів комісії. Ми звертаємось до Рената Леонідовича Ахметова і Ігоря Володимировича Коломойського, як до представників великого бізнесу і просимо виступити гарантами дотримання законності в 50 виборчому окрузі та продемонструвати разом із виборцями, народом, прагнення будувати нову демократичну Україну! Ми проти бійок, шин та, не приведи Бог, кровопролиття, проти махінацій та підтасовок. Донбас хоче прозорих виборів, виборів народних, які не підлягають оскарженню, фальсифікаціям, знищенню і т.д.», – сказала Катерина Кузьміна.
За результатами протоколів, що є в наявності у штабах різних кандидатів, а саме: Неллі Дашковець, Андрія Аксьонова, Сергія Кошукова, перемагає Андрій Аксьонов з кількістю голосів – 19623, на другому місці – Руслан Требушкін з кількістю голосів – 19308.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх