Кофелек, кофелек, какой кофелек? Преступнику не удалось обмануть полицию

Переглядів: 1348 0 23.02.2018 в 13:00:59 Новини поліції
Кофелек, кофелек, какой кофелек? Преступнику не удалось обмануть полицию

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулася 76-річнамісцева мешканка, яка повідомила, що її пограбували.

З’ясувалося, що жінка йшла додому з гаманцем в руках. Коли проходила по підземному переході повз неї пробіг невідомий чоловік, вихопив гаманець та втік. Здобиччю грабіжника стали 800 гривень.

Поліцейські одразу прийнялися розшукувати зловмисника, орієнтування з наявними прикметами грабіжника було надано усім патрульним нарядам. Однак через деякий час до поліції подзвонив 30-річний місцевий мешканець, який повідомив, що знайшов гаманець на узбіччі та «вирішив його не брати аби не подумали, що він його вкрав».

Гаманець дійсно належав потерпілій, однак грошей у ньому вже не було. Коли поліцейські попросили «добропорядного» громадянина детально розповісти про свою знахідку, чоловік почав плутатися у показаннях та нервувати. Остаточно заплутавшись у своїх версіях, чоловік зізнався що він і є грабіжником.

З’ясувалося, що зловмисник не вперше скоїв злочин і вже засуджувався за майнові злочини та зберігання наркотичних речовин.

На час затримання викрадені у пенсіонерки гроші зловмисник встиг витратити на власні потреби.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх