В Шиловской общеобразовательной школе провели мероприятия, посвященные Дню Европы

Переглядів: 1174 0 20.05.2018 в 12:00:41 Новини району
В Шиловской общеобразовательной школе провели мероприятия, посвященные Дню Европы

До Дня Європи у Шилівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведено ряд цікавих та змістовних заходів, які популяризують рух країни до європейського співтовариства.

У кожному класі проведено виховні заходи «Нехай панує мир в Європі» (кл. керівники Адамова Н.В., Долженко О.І.), «Сто кроків до Європи» (кл. керівник Блашнікова О.Ф.), «Україна як частина Європи» (кл. керівники Нагач К.Г., Коржов В.В.), «Європа – наш спільний дім» (кл. керівник Сердюк О.В.), «Україна – європейська держава» (кл. керівник Смакограй Т.В.), під час яких діти познайомилися з історією виникнення Європейського Союзу, здійснили віртуальну подорож до англомовних країн.

Шкільним бібліотекарем організовано виставку літератури «Євроінтеграція України – шлях у майбутнє».

Трішки пустощів , веселої магії внесли у цей день учителі Батицька А.І. та Лукашова В.Я., які провели для дітей «Європейський ігроленд», а допомагали їм учні 7 та 8 класів.

Квач, хованки, козаки – розбійники – скільки всього цікавого з дитинства ми згадуємо з посмішкою. Але чим новеньким здивувати наших дітей?
Найцікавіші ігри з Європи, які викликали захват у шилівських дітлахів «Шлагбаум» (Швеція), «Три камінчика» (Франція) , «Риба – кит» (Англія), «Кіт – смішко» та добрі, майже забуті «Класики», які прийшли до нас із середньовічної Європи. Діти дізналися про багаторічну історію гри, провели конкурс на кращого гравця та кращого знавця класиків.

Завдяки цим заходам учні розширили знання про культуру, історію, традиції різних народів європейських країн.


В Шиловской общеобразовательной школе провели мероприятия, посвященные Дню Европы


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх