Классный час в ОШ №14: «Україна – єдина країна»

Переглядів: 2153 0 16.10.2014 в 04:27:13 Освіта
Классный час в ОШ №14: «Україна – єдина країна»

Класна година «Україна – єдина країна»

Без сумніву, я знаю, буде так.

І вирушать прийдешні покоління

Із розумом і силою в руках,

І принесуть на твій вівтар сумління.

Тоді почують навіть і зірки,

Бо голоси мільйонів воєдино

Із тими, що лунають крізь віки,

Промовлять гордо: «Це моя країна».

   Ось і відбувся наш спільний перший урок, що об’єднав сьогодні багатьох українців! Попереду не проста, але цікава робота – це навчання. І кожен з учасників цього процесу має працювати насовість. Бо настали такі часи, коли це особливо важливо. Треба чесно віддавати Батьківщині всі свої зусилля, якщо ми хочемо жити добре…

   На жаль, нинішнє Свято Знань затьмарює наша спільна біда –  війна. Тривають бої, гинуть співвітчизники, наші патріоти… Не в усіх містах та школах пролунав Перший дзвінок.

   Одні школи зовсім зруйновані, а в інших - немає кого навчати, бо діти поїхали туди, де  не стріляють…  Але тих, хто прийшов до нашої школи №14, ми прийняли до лан своїх учнів тепло, із розумінням.  Учні та педагогічний колектив школи намагаються усіляко допомогати приїзджим школярам освоїтися на новому місці навчання. Та буде той час, настане година, коли Україна переможе та піднімуться з колін зруйновані міста і обов’язково повернуться до шкіл діти!

   Кожен  українець любить свою країну, бажає їй добра, намагається стати справжнім патріотом  своєї неньки Укураїни. Найголовніше завдання школярів полягає у вивченні історії своєї держави, її коріння, процесу становлення національної ідеї та національного характеру. Незважаючи на останні події в Україні, ми повинні  розуміти, що Україна  - єдина держава, що ми, українці, -  єдина нація, що наша сила в згуртованності, взаємодопомозі, толерантності та розумінні один одного.  І ми, сучасне поколінні українців, маємо докласти всіх зусиль,щоб калинова держава Україна процвітала, щоб жилося народові щасливо у рідному краї.

Учні 7-го класу

Білозерської ЗОШ №14


Классный час в ОШ №14: «Україна – єдина країна»


Классный час в ОШ №14: «Україна – єдина країна»


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх