Кінець епохи ФОПів: у Зеленского планують внести зміни до податкового законодавства

Переглядів: 995 0 10.08.2019 в 08:00:00 Новини України
Кінець епохи ФОПів: у Зеленского планують внести зміни до податкового законодавства

Найближчим часом буде представлено рішення щодо зловживань ФОПів у контексті ухилення від оподаткування. Про це в ефірі "Українського радіо" повідомив радник команди Володимира Зеленського, доктор юридичних наук, професор, народний депутат, обраний від партії "Слуга народу", Данило Гетманцев.

"Всі на ФОПах. Але ці юридичні особи перевищують ліміти своєї діяльності (5 мільйонів є максимальним лімітом для ФОПа) за день. А це ухилення від оподаткування. Тому ми повинні, з одного боку, забезпечити можливість ФОПам працювати на цій системі, а з іншого — унеможливити ухилення від оподаткування", — зазначив Данило Гетманцев.

Народний депутат зауважив, що найближчим часом буде представлено рішення щодо зловживань ФОПів у контексті ухилення від оподаткування.

"На сьогодні ми розглядаємо можливості, чи можливо сьогодні, використовуючи тільки адміністративні процедури, припинити зловживання, чи необхідно внести зміни до податкового законодавства, аби не породжувати низку податкових спорів. Аби це було зрозуміло, для всіх доступно і не викликало сумнівів, що так робити не можна. Я думаю, що протягом найближчих тижнів до початку роботи Верховної Ради ми вже представимо певне рішення", — сказав він.


Джерело: https://sud.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх