Художники ЦДЮТ г.Доброполья победили на международном конкурсе в Италии

Переглядів: 1535 0 12.03.2018 в 13:00:47 Творчість
Художники ЦДЮТ г.Доброполья победили на международном конкурсе в Италии

Асоціація «Uсraina CreAttiva» запросила всіх бажаючих до участі в міжнародному конкурсі дитячого малюнку "МЩЯ УКРАЇНА - UCRAINA MIA", який проводився за підтримкою  Посольства України в Італії. В конкурсі прийняли участь діти, які живуть в Італії, в Україні, а також в інших країнах світу. Організаторам було надіслано біля 1100 малюнків. Відгукнулись і наші талановиті діти з Добропілля. Шестеро вихованців народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» (кер. Алла Кімеріна) Центру дитячої та юнацької творчості надіслали малюнки. 

Кожен з них отримав свою нагороду. Диплом з відзнакою отримала Савіна Надія, дипломи півфіналістів отримали Питова Аліна, Кальніна Тетяна, Іванова Регіна, Петрова Олександра, диплом за участь отримала Потоцька Варвара, диплом переможців отримала студія образотворчого мистецтва «Фантазія» під керівництвом Кімеріної Алли Миколаївни. 

Для звернення уваги італійської громади до подій на сході України, журі конкурсу звернулися з проханням до керівника образотворчої студії та гуртківців залишити малюнки на час проведення виставок у інших містах Італії. Діти погодилися залишити свої малюнки і в нагороду за це отримали посилку з цікавими книжками по мистецтву, смачними цукерками та довгоочікуваними дипломи.

Ми пишаємося юними художниками, подальших вам перемог!


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх