Кто "крышует" игральный бизнес в Добропольском районе?

Переглядів: 2454 0 17.11.2017 в 11:00:57 Новини району
Кто

Вже не один день і не один тиждень мучусь цим питанням, а ось відповідь не знаходжу. Соромно дивитись в очі мешканцям селища і відчувати свою безпорадність. Розумію, що зробив все, щоб припинити діяльність грального бізнесу в селищі Новодонецьке, але..

Ось як раз з цим «але» і розпочались всі мої поневіряння.

З приводу грального обладнання зателефонував на «гарячу лінію», написав листи до податкової та поліції. Здавалося, все закрутилось в належному руслі. Представники поліції неодноразово були в селищі, опитували мешканців, брали у виконавчому комітеті Новодонецької селищної ради потрібні довідки…

І, нарешті, за результатами роботи слідчий СВ Добропільського ВП Покровського ВПГУНП в Донецькій області звернулась до Добропільського міськрайонного суду Донецької області з клопотанням винести ухвалу про дозвіл на проведення обшуку вбудованого приміщення, що складає 1/50 частину житлового будинку вул. Сонячна (Чапаєва), буд. №17, вилучення документів, техніки, що мають значення у впровадженні.

Ось тут і «спрацював» наш суд. Нашвидкуруч розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання слідчого, суддя прийшов до висновку, що воно задоволенню не підлягає. А винесена суддею ухвала і оскарженню не підлягає. Виходить, що ми зі своїми проблемами нікому не потрібні.

Під красивою вивіскою «Українська національна лотерея» ховаються справжні шахраї та здирники, але, на превеликий жаль, цього Суд не бачить і чути не хоче.

Ні я, ні мешканці селища не збираємося терпіти правопорушників, які незаконно ведуть гральний бізнес, порушують вимоги законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення та завдають шкоду економічній безпеці держави.

Маю намір розмістити Ухвалу Добропільського міськрайонного суду Донецької області від 31.10.2017 р. по кримінальній справі внесеної в ЄРДР за №12017050230001591 від 13.10.2017 р. в засобах масової інформації, отримати належну оцінку суспільства, відповідних органів і, як результат, припинити незаконну діяльність грального бізнесу в шахтарському селищі.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх