Ни одно обращение добропольчан в налоговую инспекцию не остается без внимания

Переглядів: 1480 0 04.04.2016 в 15:33:48 Новини податкової інспекції
Ни одно обращение добропольчан в налоговую инспекцию не остается без внимания

Реалізація конституційних прав і свобод громадянина, закріплених Конституцією України, значною мірою пов’язана з можливістю звернення до компетентних органів у випадку порушення зазначених прав і свобод. Своє право на звернення громадяни м. Добропілля та Добропільського району можуть реалізувати звернувшись письмово чи усно до Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області.

З метою оперативного реагування на інформацію заявників проводиться детальний аналіз звернень, що надходять від громадян.

Протягом 3 місяців 2016 року до Добропільської ОДПІ надійшло 1 письмове звернення від пенсіонера, якийпостраждав від Чорнобильської катастрофи. За результатом розгляду надані роз’яснення на звернення громадян в повному обсязі та у строк відповідно до вимог Закону України від 2 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян».

За січень – березень 2016 року керівництвом Добропільської ОДПІ проведено 5 особистих прийомів громадян.У порівнянні з минулим роком, кількість прийомів зменшилась у 1,4 рази (у І кварталі 2015 року – 7 звернень). За соціальним станом найбільша частка авторства звернень селяни (3 звернення або 60 відс.), друге місце посідають підприємці (2 звернення або 40 відс.).

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області нагадує, що згідно статті 5 Закону України від 2 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян», звернення може бути також надане в електронному вигляді.  Якщо електронне звернення надсилається без використання електронного цифрового підпису, воно повинно мати вигляд сканокопії та/або фото копії.    


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх